Eventkalender2019-03-04T13:08:45+00:00

Kommende aktiviteter

Kom med den 31. oktober, hvor vi besøger fødevarevirksomheden Dansk Tang, der høster og forarbejder tang. Som leverandør af en ”superfood” er virksomhedens produkter en del af løsningen på flere af verdensmålene.

Netværk: Beskyt dine globale produkter

12. november /13:00 - 16:00

Hvad skal man være opmærksom på inden et produkt lanceres og hvordan undgår man at krænke andres patent eller varemærkerettigheder?

International tur: Nordic Organic Food Fair

12. november /13:00 - 13. november /17:00

Arbejder du med plantebaserede føde- og drikkevarer? Flere og flere er veganere, vegetarer eller flexitarer, og efterspørgslen på kødfrie produkter er stigende. Denne udvikling ses ikke kun på det danske marked, men er generelt blandt, specielt yngre, globale forbrugere.

Er du detailhandler, fødevare- eller emballageproducent, og er kravene til nye emballager en brændende platform i forhold til at møde kravene fra dine kunder og lovgivningen?

Med denne 1-dags-konference sætter vi fokus på, hvordan man kan imødekomme erhvervets behov for nye råvarer bl.a. ved at udnytte og optimere udnyttelsen af planters indholdsstoffer og planters evne til at producere præcis de højværdistoffer man ønsker på en bæredygtig måde.

Netværk: Fødevarespild

9. januar 2020 /10:00 - 15:00

Danish Food Innovation samler 10-15 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse.