Eventkalender2019-03-04T13:08:45+00:00

Kommende aktiviteter

Hvad kan vi lide, og hvorfor? Der er stor forskel på hvad vi i Danmark synes smager godt, og hvad der opfattes som lækkert i fx Kina eller USA. Men hvad er forskellene i præferencer mellem de forskellige madkulturer i verden, og hvordan opstår disse forskelle?

Kick off: Fødevaresikkerhed 2.0

4 juni @ 11:30 - 16:00

Dansk fødevareproduktion er globalt anerkendt for høj fødevaresikkerhed og pålidelighed. Denne position er afgørende i et marked, hvor forbrugernes opmærksomhed på fødevarens sikkerhed, er større end nogensinde.

Det kan være svært at forstå forbrugere, eftersom de ikke altid agerer, som de siger de vil. Og hvorfor det? Til denne endags-workshop og konference vil deltagerne blive præsentere for teknikker til at generere indsigt om forbruger adfærd. MEN skynd dig der er et begrænset altid pladser!

Københavns Universitet inviterer til KU Fødevaredag 2019.Temaet for årets arrangement er: Sustainable and healthy foods for the future. Arrangementet sætter fokus på aktuelle problemstillinger i fødevaresektoren.

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.

Startups kan deltage i konkurrencen om at vinde 10.000 EUR og unik vejledning fra førende industri eksperter. Større virksomheder kan få et enestående indblik i startup scenen. Hvilke ideer blomstrer i øjeblikket?

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.