Eventkalender2019-03-04T13:08:45+00:00

Kommende aktiviteter

Danish Food Innovation samler Startups, små-og mellemstore fødevareproducenter, udstyrsleverandører og andre med hang til ny viden og networking omkring hygiejnisk design i denne netværksgruppe. 

Netværk: Fødevarespild

23. april /10:00 - 15:00

Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse.

Industrialisering 4.0 er et hot emne og har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan man blive klogere og mere effektiv i sine processer?

Hygiejnisk design til fødevarebranchen

13. maj /9:00 - 14. maj /16:00

Dette event afholdes af en af vores videnpartnere: FORCE Technology. Målet med kurset er at give deltagerne viden om hygiejnisk design og tilknyttede områder på et niveau, som gør at de kan medvirke til at forbedre udstyr, processer og procedurer i egen virksomhed.

Til Grande Finale på DFI Food Days vil de studerende pitche deres løsninger for virksomheder og deltagere, og et eksternt panel vil udpege en vindergruppe blandt de tre grupper.