Eventkalender2019-03-04T13:08:45+00:00

Kommende aktiviteter

På dette kick-off sætter vi fokus på forretningsgørelse af fødevarespildet i fødevareindustrien, foodservice og detailhandel.

Københavns Universitet inviterer til KU Fødevaredag 2019.Temaet for årets arrangement er: Sustainable and healthy foods for the future. Arrangementet sætter fokus på aktuelle problemstillinger i fødevaresektoren.

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.

Dette er en invitation til det årlige partnermøde, hvor formålet er at få inputs til handlingsplanen for 2020 samt at danne konsortier af partnere, der vil ansøge puljen til samarbejdsprojekt. Partnermødet er et åbent arrangement, hvor også ikke-partnere er meget velkomne.

Startups kan deltage i konkurrencen om at vinde 10.000 EUR og unik vejledning fra førende industri eksperter. Større virksomheder kan få et enestående indblik i startup scenen. Hvilke ideer blomstrer i øjeblikket?

Hvad skal man være opmærksom på inden et produkt lanceres og hvordan undgår man at krænke andres patent eller varemærkerettigheder?