Kommende aktiviteter

Fremtidens fødevarer med tech

7. oktober /10:00 - 15:00

Så er det nu – tilmeld dig den næste folkehøring i rækken og vær med til at udvikle ideer til, hvordan fremtidens fødevarer produceres, distribueres og forbruges ved hjælp af nye teknologier.

Er mikroalger den nye superfødevare? Der forskes intenst i disse år på at finde alternative til de nuværende fødevarekilder. Mange ser mod havets ressourcer, og her er der er et stort potentiale i at udnytte havets "grøntsager" til at skabe sunde, ernæringsrige og bæredygtige fødevarer.

Med sloganet Vores Mad, Vores Planet og Vores Fremtid og et helt nyt messe koncept sætter Terra Madre Salone del Gusto en ny dagsorden. Der bliver sat fokus på hele værdikæden, hvordan vi producerer, distribuerer, vælger og spiser fødevarer. Når verden ikke fysisk kan komme til Torino, så kan verden mødes virtuelt.

The Future of Food Production

21. oktober /9:00 - 16:00

Join the top conference “The Future of Food Production – Food Supply and Food Demand in the 2020s”, where inspiring experts will look into the crystal ball and inspire our business plans and strategies for the decade ahead.

Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse.

Uni Food Day

10. november /12:30 - 20:00

Uni Food Day samler fødevareindustrien og universitetsforskere med målet om at inspirere og dele den nyeste viden inden for klima.

Vær med til et videndelingsarrangement på emballageområdet. Få unikt indsigt i deres arbejde med bæredygtige emballage løsninger. 

Danish Technological University have conducted a new rapport on sustainable food packaging and the first results will be presented in this Digital Masterclass

Industrialisering 4.0 er et hot emne og har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan man blive klogere og mere effektiv i sine processer?

Inspirationsseminar til virksomheder, der ønsker at udvikle egen klimavenlig fødevare- eller råvareproduktion.

Dette arrangement afholdes af en af vores videnspartnere: FORCE Technology