Eventkalender2019-03-04T13:08:45+00:00

Kommende aktiviteter

Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse.

Danish Food Innovation stiller skarpt på omstillingsparathed, og hvordan tænker man ud af boksen, når en krise rammer.  Er det en ny forretningsmodel? Skal vi omstille med innovation og bæredygtighed?

Vær blandt de første til at få resultaterne fra en ny analyse om de danske forbrugers behov indenfor plantebaserede fødevarer. Få et unikt billede af forbrugerene samt konkrete anbefalinger til udvikling- og investeringsområder.

KU FOOD INDUSTRY DAY 2020 (digitalt)

26. august /8:50 - 12:00

Hvad har fødevarer og digitalisering med hinanden at gøre? Og hvordan kan data bruges til at styrke fødevareproduktion og - kvalitet, m.m.? Det gives der bud på den 26. august, hvor SCIENCE byder velkommen til den årlige KU begivenhed med fokus på fødevarer kaldet Food day som er særligt rettet mod industrien, og forskere og studerende som har interesse for industri-nært samarbejde – i 2020, som Webinar.

Til en vidensbrunch deles resultater fra en ny analyse, leveret af en af innovationsnetværkets videnspartnere. Hertil vil der være oplæg fra to spændende virksomheder. Til denne vidensbrunch er det Teknologisk Institut, som vil dele ud af deres viden.

Industrialisering 4.0 er et hot emne og har den en plads i mikrobryggerier? Kan de nyeste teknologier og digitaliseringen optimere ølproduktionen? Kan man blive klogere og mere effektiv i sine processer?

Netværk: Hygiejnisk Design for Newbies

17. september /9:30 - 14:30

Danish Food Innovation samler Startups, små-og mellemstore fødevareproducenter, udstyrsleverandører og andre med hang til ny viden og networking omkring hygiejnisk design i denne netværksgruppe

På denne masterclass får du en introduktion til anprisningsreglerne og eksempler på ernærings- og sundhedsanprisninger og du vil også blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil kommunikere, at dit produkt er klimavenligt ift. andre produkter.

Er mikroalger den nye superfødevare? Der forskes intenst i disse år på at finde alternative til de nuværende fødevarekilder. Mange ser mod havets ressourcer, og her er der er et stort potentiale i at udnytte havets "grøntsager" til at skabe sunde, ernæringsrige og bæredygtige fødevarer.

The future of food production

21. oktober /9:00 - 16:00

Join the top conference “The Future of Food Production – Food Supply and Food Demand in the 2020s”, where inspiring experts will look into the crystal ball and inspire our business plans and strategies for the decade ahead.

Uni Food Day

10. november /13:00 - 20:00

Uni Food Day samler fødevareindustrien og universitetsforskere med målet om at inspirere og dele den nyeste viden inden for klima!

Danish Technological University have conducted a new rapport on sustainable food packaging and the first results will be presented in this Digital Masterclass

Vær med når DTU deler ud af deres nye forskningsresultater på emballageområdet. Nestlé giver unikt indsigt i deres arbejde med bæredygtige emballage løsninger.