Eventkalender2019-03-04T13:08:45+00:00

Kommende aktiviteter

På dette kick-off sætter vi fokus på forretningsgørelse af fødevarespildet i fødevareindustrien, foodservice og detailhandel.

Denne gang mødes vi om det kinesiske markedspotentiale. Hvad er mulighederne? Hvordan kommer man ud over stepperne? Hvem kan man lære fra?

Københavns Universitet inviterer til KU Fødevaredag 2019.Temaet for årets arrangement er: Sustainable and healthy foods for the future. Arrangementet sætter fokus på aktuelle problemstillinger i fødevaresektoren.

Dette er en invitation til det årlige partnermøde, hvor formålet er at få inputs til handlingsplanen for 2020 samt at danne konsortier af partnere, der vil ansøge puljen til samarbejdsprojekt. Partnermødet er et åbent arrangement, hvor også ikke-partnere er meget velkomne.

Startups kan deltage i konkurrencen om at vinde 10.000 EUR og unik vejledning fra førende industri eksperter. Større virksomheder kan få et enestående indblik i startup scenen. Hvilke ideer blomstrer i øjeblikket?

Skal du med, når TechBBQ samler techprofiler fra Korea, Kina, Estland, Japan, Sverige, Island & Finland – i alt 6500+ entreprenører og virksomheder til matchmaking og vidensdeling? 

Udlandstur: Israel Food Week

23. september - 24. september

Vi er glade for at kunne præsentere Danish Food Innovations første udlandstur, som går til det internationale samlingspunkt for food tech: Israels Food Week. Synliggør dit produkt, brand og dig selv på vores fælles messestand.

Til denne Digitale Masterclass vil Annette Baltzer Larsen fra FORCE Technology dele ud af sin viden om hvordan fødevaresikkerhed og ensartet produktkvalitet kan opnås.

Save the date. Mere information følger.

Kom med den 31. oktober, hvor vi besøger fødevarevirksomheden Dansk Tang, der høster og forarbejder tang. Som leverandør af en ”superfood” er virksomhedens produkter en del af løsningen på flere af verdensmålene.

Netværk: Beskyt dine globale produkter

12. november /13:00 - 16:00

Hvad skal man være opmærksom på inden et produkt lanceres og hvordan undgår man at krænke andres patent eller varemærkerettigheder?