Vi lukker og slukker

Danish Food Innovation lukker og slukker. Det officielle innovationsnetværk for fødevarer har nemlig fået et nyt hjem – hos den officielle klynge for fødevarer og bioressourcer.

Som en del af forenklingsdagsordenen på erhvervsfremmeområdet er det blevet besluttet, at det officielle innovationsnetværk for fødevarer, Danish Food Innovation, skal være en del af Food & Bio Cluster Denmark.

Det skal være nemmere for virksomhederne

Forenklingsdagsordenen, som navnet indikerer, går ud på at gøre det mere enkelt for virksomheder at finde hjælp til funding, netværk, samarbejde og internationalisering.

Forenkling og forbedring i 2021

Når virksomheder inden for fødevareindustrien vil udvikle nye produkter, nye forretningsmuligheder og finde den stærkeste samarbejdspartnere, så er der fra 31. december 2020 kun ét sted at kigge hen – og det er mod Food & Bio Cluster Denmark.

“Vi er glade for at kunne fortsætte med de mange gode tilbud og at kunne gøre det i regi af den nye nationale klyngeorganisation Food & Bio Cluster. Vi ved,  at virksomhederne savner enkelhed, og at de foretrækker, at der er ét sted, hvor de kan henvende sig. Og derfor er det glædeligt, at vi imødekommer dette,” fortæller Kathrine Vejgaard Stage, projektleder, Danish Food Innovation,

“Og selvom Danish Food Innovation forsvinder som navn, så fortsætter de mange af de eksisterende tilbud i Food & Bio Cluster Denmark regi – og vi har mulighed for at tilføje mange nye services.”