Om os

Danish Food Innovation er det officielle innovationsnetværk indenfor fødevaresektoren. Vi er en del af Forsknings- og Uddannelsesministeriets innovationsprogram og har fået tildelt 12 millioner til at styrke de mest innovative SMV’er indenfor fødevareindustrien.

Viden er den hurtigste motorvej til vækst – det er her at fremtiden ligger. Derfor arbejder vi for at øge brugen af forskningsbaseret viden i erhvervslivet, således at små og mellemstore vækstlokomotiver kan få større gavn af det.

Danish Food Innovation ledes af Food & Bio Cluster Denmark, som med stor erfaring, mange kompetencer og et stort netværk vil hjælpe dig med at udvikle innovative produkter til fremtidens fødevarer.

Hvem henvender vi os til?

Vi henvender os til virksomheder fra hele fødevareværdikæden ligefra fødevareproducenter, innovative virksomheder og alle de virksomheder som arbejder indenfor smart packaging, ICT, foodtech og sundhed.

Vi arbejder med seks fokusområder

Danish Food Innovation arbejder med seks fokusområder, som er defineret af fødevareindustrien selv (læs mere her). Det er indenfor følgende seks områder, at netværket hjælper SMV’er med at styrke deres forretning og konkurrenceevne:

Hvordan gør vi så det?

Danish Food Innovation har en række forskellige værktøjer
til at hjælpe og styrke virksomheder. Det er:

  • Matchmaking
  • Netværk
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Ny viden og events
  • Samarbejdsprojekter
  • Internationalisering

Billeder siger mere end 1000 ord. Se hvilke muligheder vi kan tilbyde dig i denne korte video.

Skal vi hjælpe dig?