Indlæser Begivenheder

Uni Food Day samler fødevareindustrien og universitetsforskere med målet om at inspirere og dele den nyeste viden inden for klima. Hør om den nyeste forskning fra universiteterne, hvor de giver deres bud på, hvordan vi i fremtiden måske skal arbejde med mikroalger, insekter, bæredygtigemballage og hvilke sidestrømme vi skal blive bedre til at udnytte for at mindske klimaaftrykket.

Hør også hvordan Unilever arbejder med klimainnovation, og hvad er driver dem til det.

 

Drivers for klima innovation
TBA

Tema 1: Alternative proteinkilder

Tema 2: Bæredygtig emballage

Tema 3: Fødevarespild

Bæredygtighed i praksis med fokus på madspild og alternative kødprodukter

Frank Jakobsen, Udviklingskok, Unilever Food Solutions

Netværksmiddag i Staldkøkkenet, Kødbyen

 

Vi vil så gerne være sammen (på afstand) med jer, derfor har vi sat et max på 50 virksomheder til dette arrangement.

 

Se programmet her

 

Tilmeld dig her
OBS ved tilmelding skal du notere i kommentarfeltet, hvis du ønsker at deltage i netværksmiddagen.