Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dette arrangementet afholdes af FORCE Technology – en af partnerne i Danish Food Innovation.

Et godt hygiejnisk design sikrer en hurtig og effektiv rengøring af det anvendte udstyr. Men hvad er indbefattet i hygiejnisk design, og hvad menes med et godt hygiejnisk design – hvad skal der tænkes over og overvejes?

Temadagen giver et bredt indblik i dannelsen af biofilm under produktionen samt hvilke udfordringer dette kan give i færdigretter, og hvordan et bedre hygiejnisk design kan sikre en bedre og hurtigere rengøring. I forhold til hygiejnisk design er det specielt vigtigt at kunne spotte de hygiejnisk kritiske steder, så enten rengøringen kan ændres eller at disse kritiske hot spots medtages i tjek om rengøringen har været tilstrækkelig.

 

Tilmeldingsfrist: 24. januar efter først til mølle-princippet.

Spørgsmål og tilmelding rettes til Annette, abl@force.dk

Læs programmet her