Indlæser Begivenheder

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.

 

Vi mødes om emner som:

  • Den globale smag – kulturelt bestemte smagspræferencer i forskellige lande
  • Få feedback fra internationale forbrugere på dit produkt
  • Gastronomi og sensorik til udvikling af innovative produkter
  • Beskyttelse af dine produkter – IPR og patenter
  • Nå ud til de globale forbrugere gennem forskellige kommunikationskanaler

 

Til dette netværksmøde vil fokus være på globale smagspræferencer.
Hvad kan vi lide, og hvorfor? Der er stor forskel på hvad vi i Danmark synes smager godt, og hvad der opfattes som lækkert i fx Kina eller USA. Men hvad er forskellene i præferencer mellem de forskellige madkulturer i verden, og hvordan opstår disse forskelle? Det er de spørgsmål Jonas Yde Junge fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet vil forsøge at svare på ved dette netværksmøde.

 

Jonas Yde Junge, Aarhus Universitet

 

Tilmeld dig til Helle Friis på hf@danishfoodcluster.dk