Indlæser Begivenheder

Til dette netværksmøde vil vi have fokus på hvordan man beskytter sine produkter, og hvordan man undgår at krænke andres patent- og varemærkerettigheder.

Hvad skal man være opmærksom på inden et produkt lanceres, og hvordan undgår man at krænke andres patent eller varemærkerettigheder?

Med afsæt i en case story, vil Camilla Kiørboe og Lars Karnøe fra Plougmann Vingtoft, følge et produkt fra det udvikles og til det sendes på markedet ikke kun i Danmark, men på det globale marked. Målet med mødet er, at give Jer en konkret ”plan” til, hvordan I bedst muligt beskytter Jeres brand og Jeres nyudviklinger. Vi ser på do’s and don’ts når man navngiver sin virksomhed eller sit produkt – ligeledes ser vi på, om der er nogle regulatoriske forhold man skal være opmærksom på inden man markedsfører sit produkt. Fokus vil ligeledes være på, hvordan I på en simpel måde, minimerer risikoen for at krænke allerede eksisterende varemærke, design eller patentrettigheder så I undgår at blive tvunget til at trække et produkt af markedet eller lukke Jeres produktion.

 

     

Camilla Kiørboe & Lars Karnøe, Plougmann Vingtoft

 

Tilmeld dig her

 

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.

 

Vi mødes om emner som:

  • Den globale smag – kulturelt bestemte smagspræferencer i forskellige lande
  • Få feedback fra internationale forbrugere på dit produkt
  • Gastronomi og sensorik til udvikling af innovative produkter
  • Beskyttelse af dine produkter  på det globale marked
  • Nå ud til de globale forbrugere gennem forskellige kommunikationskanaler

 

Hvis du vil vide mere om netværket, kontakt Helle Friis på hf@danishfoodcluster.dk