Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Til dette netværksmøde vil vi have fokus på, hvordan man beskytter sine produkter, og hvordan man undgår at krænke andres patent- og varemærkerettigheder.

Hvad skal man være opmærksom på, inden et produkt lanceres, og hvordan undgår man at krænke andres patent eller varemærkerettigheder?

Med afsæt i en case story vil Camilla Kiørboe fra Potter Clarkson og Lars Karnøe fra Plougmann Vingtoft følge et produkt fra det udvikles, og til det sendes på markedet ikke kun i Danmark, men på det globale marked. Målet med mødet er at give jer en konkret ”plan” til, hvordan I bedst muligt beskytter jeres brand og jeres nyudviklinger. Vi ser på do’s and don’ts, når man navngiver sin virksomhed eller sit produkt – ligeledes ser vi på, om der er nogle regulatoriske forhold, man skal være opmærksom på inden man markedsfører sit produkt. Fokus vil ligeledes være på, hvordan I på en simpel måde minimerer risikoen for at krænke et allerede eksisterende varemærke, design eller patentrettigheder, så I undgår at blive tvunget til at trække et produkt af markedet eller lukke jeres produktion.

 

     

Camilla Kiørboe, Potter Clarkson & Lars Karnøe, Plougmann Vingtoft

 

Tilmeld dig her

 

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.

 

Vi mødes om emner som:

  • Den globale smag – kulturelt bestemte smagspræferencer i forskellige lande
  • Få feedback fra internationale forbrugere på dit produkt
  • Gastronomi og sensorik til udvikling af innovative produkter
  • Beskyttelse af dine produkter  på det globale marked
  • Nå ud til de globale forbrugere gennem forskellige kommunikationskanaler

 

Hvis du vil vide mere om netværket, kontakt Helle Friis på hf@danishfoodcluster.dk