Indlæser Begivenheder

Dette netværksmøde afholdes på BITE Copenhagen, hvormed der vil være en masse inspiration på messen samt deltagelse i udvælgelsen til Bocus d’Or 2021. Denne gang mødes vi om det kinesiske markedspotentiale. Hvad er mulighederne? Hvordan kommer man ud over stepperne? Hvem kan man lære fra? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som deltagerne vil få besvaret.

Agenda

10.00 Velkommen og præsentationsrunde

In China, they eat dogs. From eating culture to food consumption statistics ved Sharon Zhang

Diskussion

How to achieve success in China as a Danish company ved Tina Ravn, Magnusson Law Firm

Diskussion

12.30 Let frokost og netværk

Rundtur på BITE Copenhagen inkl Bocus D’or

Netværk og egen tid på BITE Copenhagen

 

Oplæggene forgår på engelsk

 

Tilmeld dig her

 

Om oplægsholderne 

Tina Ravn, Senior Associate, Magnusson

Tina Ravn er en engelsk advokat fra Hong Kong og en dansk kvalificeret advokat hos Magnusson. Hun har 9 års juridisk erfaring, hvor tidligere arbejdspladser inkluderer Herbert Smith, Advokatfirman Vinge, Jun He, Linklaters og Deloitte.
Hun har været involveret i børsnotering ved  børsen i Hong Kong og Frankfurt, forskellige M&A transaktioner og udarbejdet en række engelsk og danske sprog dokumentation i relation til etablering af virksomheder i Danmark. Hun kender den britisk lov og det danske retssystem.
Hun har bistået med etablering af joint ventures og inkorporering af virksomheder i Hong Kong og Kina og forberedt distributions-, leverings- og samarbejdsaftaler mellem kinesiske og danske virksomheder og e-handelsplatforme på engelsk og kinesisk. Hun har designet en række kinesiske firmanavne og varemærker og har omfattende kinesisk netværk i Kina og Danmark. Hun har studeret kinesisk ret ved Tsinghua University i Beijing.

 

Om dette netværk

Netværket samler innovative fødevarevirksomheder, der arbejder med produkter til den globale forbruger. Netværket mødes 3-4 gange årligt og har forskellige emner på agendaen.

Vi mødes om emner som:

  • Den globale smag – kulturelt bestemte smagspræferencer i forskellige lande
  • Få feedback fra internationale forbrugere på dit produkt
  • Markedspotentialer
  • Beskyttelse af dine produkter – IPR og patenter
  • Nå ud til de globale forbrugere gennem forskellige kommunikationskanaler

 

Hvis du vil vide mere om netværket eller er interesseret i at deltage, kontakt Helle Friis på hf@danishfoodcluster.dk