Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

OBS: Grundet corona situationen afholdes netværksmødet digitalt. Deltagere vil få tilsendt en vejledning.

Danish Food Innovation samler startups, små-og mellemstore fødevareproducenter, udstyrsleverandører og andre med hang til ny viden og networking omkring hygiejnisk design i denne netværksgruppe.

Målgruppe: Startups, små-og mellemstore fødevareproducenter, udstyrsleverandører og andre med hang til ny viden og networking omkring hygiejnisk design

Hvornår: den 2/4, 18/6, 17/9 og 19/11 kl. 10-15

 

Dagsorden for online netværksmødet 2/4 2020 kl. 10.00-12.45

10.00: René Holm, tidligere formand for Staalcentrum og Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation byder velkommen

10.10: Online – bordet rundt – hvem er hvem.

10.30: Hygiejnisk design for begyndere og let øvede ved Per Væggemose Nielsen, Chr. Hansen Natural Colors og EHEDG Danmark

11.15: Spørgsmål til indlægsholder – Bordet rundt

11.30: Break 15 min

11.45: Vigtigheden af hygiejnisk design i produktionsudstyr ved Anette Balzer Larsen, Force Technology

12.30: Spørgsmål til indlægsholder – Bordet rundt

12.45: Afrunding og på gensyn d. 18/6-2020 hos Chr. Hansen

 

For spørgsmål kan du kontakte Kathrine Stage, kvs@agropark.dk

 

Tilmeld dig her