Indlæser Begivenheder

Danish Food Innovation samler startups, små-og mellemstore fødevareproducenter, udstyrsleverandører og andre med hang til ny viden og networking omkring hygiejnisk design i denne netværksgruppe.

Målgruppe: Startups, små-og mellemstore fødevareproducenter, udstyrsleverandører og andre med hang til ny viden og networking omkring hygiejnisk design

 

Dagens emne er “Leverandør drevet innovation – Robotter – Materialer – Produkter”

09.30  Velkomst ved Kathrine Stage og kort præsentationsrunde

09.45  Præsentation af Hilton Foods, rundvisning og spørgsmål

12.45  Frokost

13.15  Rustfrit stål i fødevarebranchen v/Projektleder Jesper Nielsen Holst, FORCE Technology. Korrosion i rustfrit procesudstyr kan medføre forurening af fødevaren. Hvordan modvirkes korrosion i procesudstyr af rustfrit stål?

14.15  Afrunding og planlægning af næste møde

14.30  Tak for i dag

 

Tilmeldingsfristen er 7. september 2020
For spørgsmål kan du kontakte Kathrine Stage, kvs@foodbiocluster.dk

 

Tilmeld dig her