Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi & implementering samt forretningsgørelse hos Jespers Torvekøkken onsdag den 28/10 kl. 10-14.30

 

Dagsorden

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt

10.30: Om Jespers Torvekøkken, arbejdet med fødevarespild og hvordan der købes ind ved Kristina Steenfeldt Madsen, Jespers Torvekøkken

11.30: Rundvisning ved Kristina Steenfeldt Madsen, Jespers Torvekøkken

12.15: Frokost og netværk

13.00: Bæredygtighed – af egen eller kollektiv interesse? ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

13.45: Hvordan dokumenteres bæredygtighed – forskellige tilgange ved Johanne Sønderlund Birn

14.15: Afrunding og inputs til næste netværksgruppemøde

14.30: Tak for i dag og på gensyn

 

Tilmeld dig her

 

Hvis du vil vide mere om netværket, så kontakt Kathrine Stage på kvs@foodbiocluster.dk.