Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

**For English see below**

OBS: Grundet corona situationen afholdes netværksmødet digitalt. Deltagere vil få tilsendt en vejledning.

Fokus: Strategi, implementering og forretningsgørelse

Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse. Netværket mødes hos henholdsvis Alfred & Katrines Tomater, Plus Pack og Jespers Torvekøkken. Netværksgruppen afvikles på engelsk.

Hvor og hvornår:

Torsdag den 11. juni 2020 fra 10.00 – 13.00 afvikles digitalt.

Onsdag den 12. august 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Hvis du vil vide mere om netværket, så kontakt Kathrine Stage på kvs@agropark.dk.

 

Agenda for det digitale møde den 11. juni:

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt

10.30: Co-creation som driver for forretningsudvikling ved Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

11.00: Bæredygtigt samarbejde – match din samarbejdspartner ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

11.30: Pause

11.45: Klimavenlig emballage ved Peter Sommer, Teknologisk Institut

12.15: Bæredygtighed – hjertet i alt det vi gør ved Maria Møllegård Schmidt, Plus Pack

13.00: Tak for i dag og på gensyn den 12/8-20 hos Jespers Torvekøkken

 

Tilmeld dig her

 

**Due to the COVID-19 situation this network meeting will take place online. All participants will receive a guide on how to attend the meeting online** 

Networking group: Food waste 

Focus: strategy, implementation and commercialisation

In this network group, Danish Food Innovation gathers 12 food producers and suppliers to discuss and share knowledge on food waste focusing on strategy, implementation and business creation. The network meets four times on the following locations: Alfred & Katrine’s Tomatoes, Plus Pack and Jespers Peat Kitchen. The network group is run in English.

 

When and Where:

Thursday 11th of June 2020 from 10.00 to 13.00 Digital meeting by Microsoft Teams

Wednesday 12th of August 2020 from 10.00 to 15.00 at Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

 

Agenda for the digital meeting on 11th June:

10.00: Welcome by Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation and updates from all participants

10.30: Co-creation as a driver for business development by Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

11.00: Sustainable collaboration – match your collaboration partner by Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

11.30: Break

11.45: Climate friendly packaging by Peter Sommer, Teknologisk Institut

12.15: Sustainability – the focus for all our work by Maria Møllegård Schmidt, Plus Pack

13.00: Thank you and see you at Jespers Torvekøkken

 

Sign up here