Indlæser Begivenheder

**For English see below**

Fokus: Strategi, implementering og forretningsgørelse

Danish Food Innovation samler 12 fødevarevirksomheder og underleverandører til en netværksgruppe om fødevarespild med fokus på strategi, implementering og forretningsgørelse. Netværket mødes hos henholdsvis Jespers Torvekøkken, Alfred & Katrines Tomater og Plus Pack. Netværksgruppen afvikles på engelsk.

Hvor og hvornår:

Torsdag den 12. marts 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Torsdag den 23. april 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Alfred & Katrines Tomater, Assensvej 217, 5250 Odense

Torsdag den 11. juni 2020 fra 10.00 – 15.00 ved Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S

Hvis du vil vide mere om netværket, så kontakt Kathrine Stage på kvs@agropark.dk.

 

Agenda for møde ved Jespers Torvehandel den 12. marts

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation og sidste nyt fra deltagerne i netværksgruppen – bordet rundt

10.30: Om Jespers Torvekøkken, arbejdet med fødevarespild og hvordan der købes ind ved Kristina Steenfeldt Petersen, Jespers Torvekøkken

11.30: Rundvisning ved Kristina Steenfeldt Petersen, Jespers Torvekøkken

12.15: Frokost og netværk

13.00: Vækst vs. Bæredygtig – De 4 forskellige veje ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

13.45: Praktisk netværksøvelse – hvor er jeg, og hvor vil jeg bevæge mig hen ved Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

14.30: De Meningsfulde Handlinger ved Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

15.00: Tak for i dag og på gensyn den 23/4-20 hos Alfred Pedersen & Søn.

 

Tilmeld dig her

_____________________________________________

Networking group: Food waste 

Focus: strategy, implementation and commercialisation

In this network group, Danish Food Innovation gathers 12 food producers and suppliers to discuss and share knowledge on food waste focusing on strategy, implementation and business creation. The network meets four times on the following locations: Jespers Peat Kitchen, Alfred & Katrine’s Tomatoes and Plus Pack. The network group is run in English. By registering up to this network meeting you register to all four meetings.

 

When and Where:

Thursday 12th of March 2020 from 10.00 to 15.00 at Jespers Torvekøkken, Vandtårnsvej 75, 2860 Søborg

Thursday 23th of April 2020 from 10.00 to 15.00 at Alfred & Katrines Tomater, Assensvej 217, 5250 Odense

Thursday 11th of June 2020 from 10.00 to 15.00 at Plus Pack, Energivej 40, 5260 Odense S

 

Agenda for meeting at Jesper’s Torvehandel on 12.March

10.00: Welcome by Kathrine Vejgaard Stage, Danish Food Innovation and updates from all participants

10.30: About Jesper’s Torvehandel, working with food waste and procurement by Kristina Steenfeldt Petersen, Jesper’s Torvekøkken

11.30: Company tour by Kristina Steenfeldt Petersen, Jesper’s Torvekøkken

12.15: Lunch and networking

13.00: Growth versus sustainability – the 4 different paths by Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

13.45: Practical exercise – where am I, and where do I want to go by Kristin B. Munksgaard, Syddansk Universitet

14.30: The meaningful actions by Johanne Sønderlund Birn, Johanne Birn

15.00: End of the day and see you next time on 23/4-20 at Alfred Pedersen & Søn.

Sign up here