Indlæser Begivenheder

Arrangementet afholdes af Danish Food Innovations partner Københavns Universitet. 

 

Hvad har fødevarer og digitalisering med hinanden at gøre? Og hvordan kan data bruges til at styrke fødevareproduktion og – kvalitet, m.m.?

Det gives der bud på den 26. august, hvor SCIENCE byder velkommen til den årlige KU begivenhed med fokus på fødevarer kaldet Food day som er særligt rettet mod industrien, og forskere og studerende som har interesse for industri-nært samarbejde – i 2020, som Webinar.

Temaet for dagen i 2020 er ”Food Production Data For All”.

På Food day 2020 vil forskere fra Københavns Universitet give deres bud på ny forskning og udvikling indenfor digitale infrastrukturer, AI og datadeling og hvordan det kan styrke fødevaresektoren.

Herudover vil Anders Hvid fra Dare Disrupt give sit bud hvad fremtiden bringer indenfor området og Rasmus Blom fra FOSS analytics A/S give sit bud på koblingen mellem digitalisering og fødevarer.

På Københavns Universitet dækker vi uddannelse og forskning i hele fødevaresystemet fra mark til forbrugerer og videre til affald og nye produkter. Vi arbejder tæt sammaen med industrien omkring udvikling af ny teknologi og nye services.

Food day 2020 afholdes som webinar.

Arrangementet henvender sig til industri, forskere og studerende.

 

Se programmet og tilmeld dig her

 

Kontakt: Jacob Juul Gade, jjg@science.ku.dk, 28 75 40 82