Indlæser Begivenheder

Vil du være på forkant med de nye tendenser indenfor klimavenlige og klimaresistente råvarer? Så er denne temadag noget for dig. Vi sætter fokus på hvorfor nogle råvarer belaster klimaet mere end andre og kommer med eksempler på innovative produkter, der vil være at finde i fremtidens køkkener.

Programmet henvender sig især til restauranter og små fødevareproducenter med interesse i at bruge klimavenlige råvarer, men alle er velkomne.

Når dagen er slut, vil du have fået:

  • Ny viden om hvilke råvarer der er mest klimavenlige
  • Kendskab til nye, innovative råvarer du måske kommer til at bruge i fremtiden
  • Inspiration til at gøre din egen restaurant eller virksomhed mere klimavenlig

Det kan du opleve:

  • Kunstbryggeriet, som har fundet ud af at deres restprodukt har værdi
  • DTU, der fortæller om hvordan søstjerner bliver til olie fuld af omega-3
  • Vedersø Klit Badehotel, der har brugt klimavenlighed og bæredygtighed som fundament for succes
  • Den Plantebaserede Sygeplejerske, der sætter fokus på planterne i kosten
  • Forskeren, der kaster lys over hvilke råvarer der belaster klimaet mest og hvorfor
  • Salfar-projektet, der arbejder med salttolerante afgrøder for at imødegå klimaforandringer og deraf stigende vandstand i havet

 

Tilmeld dig her