Indlæser Begivenheder

Danish Food Innovation stiller skarpt på omstillingsparathed, og hvordan tænker man ud af boksen, når en krise rammer.  Er det en ny forretningsmodel? Skal vi omstille med innovation og bæredygtighed? Grøn omstilling? Skal vi se på værdikæden og søge nye (under)leverandører? Kom og deltag i et spændende arrangement, hvor vi sætter fokus på emnet og forbinder viden med erfaringer fra erhvervslivet. Aalborg Universitet kommer med bud på, hvordan man kan omstille sig, og hvordan man kan blive bedre forberedt til krisesituationer. To virksomheder fortæller om deres erfaringer, bl.a. Kruse Vask, et familieejet industrivaskeri, som før Covid-19 havde restauranter som primære kunder og hurtigt omstillede sig og gjorde den private kunde til den primære kunde.

Program:

12:30-13:00  

Registrering

13:00-13:15

Velkomst v/Eva Nautrup og Susanne Baden Jørgensen, Food & Bio Cluster Denmark

13:15-13:45

”Fra restaurant til hjemmevask” Kruse Vask, v/Sarah Kruse, medejer

13:45-14:15

Virksomhedscase

14:15-14:30

Pause

14:30-15:30

”Er din virksomhed parat til næste krise? – Når kriser er potentiale for organisatoriske kapacitetsopbygning” v/Anja Overgaard Thomassen, cand.merc. i international virksomhedsøkonomi og lektor i organisatorisk læring, Aalborg Universitet

15:30-15:45  

Refleksion og diskussion

15:45-16:00    

Afslutning

 

Tilmeld dig her