Indlæser Begivenheder

Alle taler verdensmål. Vi skal i fremtiden søge andre råvarer til fødevareproduktion, og der er øget fokus på udvikling af nye, sundere fødevarer. FOOD MEET UP sætter en professor, en virksomhed og en studerende i stævne for at høre deres bud på en bæredygtig råvare – tang, havets grøntsag.

Kom med den 31. oktober, hvor vi besøger fødevarevirksomheden Dansk Tang, der høster og forarbejder tang. Som leverandør af en ”superfood” er virksomhedens produkter en del af løsningen på flere af verdensmålene. Målene spiller derfor en afgørende rolle gennem hele virksomhedens værdikæde.

Hør også Professor Ole Mouritsen, Københavns Universitet, fortælle om det sundhedsmæssige potentiale og den kulinariske værdi af tang, og mød Mia Bach Edlund, studerende, som i samarbejde med Dansk Tang har været med til at udvikle et nyt sundt produkt.

Tilmeld dig her

 

Se invitationen her