Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dette event er arrangeret af en partner i Danish Food Innovation, Københavns Universitet.

Københavns Universitet inviterer til KU Fødevaredag 2019. Temaet for årets arrangement er: Sustainable and healthy foods for the future. Arrangementet sætter fokus på aktuelle problemstillinger i fødevaresektoren og state-of-art forskning inden for området med nær relation til erhvervsmæssige problemstillinger.

Arrangementet vil bestå af keynotes i plenum og dedikerede oplæg indenfor tre udvalgte spor:

  1. Food production through circular economy
  2. Food design – from molecular interaction to excellent eating
  3. Foods and diets contributing to health and well-being

De tre udvalgte spor matcher innovationsfremmerene (#1, #2 og #5) som industrien har peget på i ”Fødevareinnovation i verdensklasse frem mod 2030”.

Udover oplæg fra forskere fra Købehavns Universitet vil der være oplæg fra eksterne gæster i form af:

  • Nicole Darmon, Forskningschef, INRA, Frankrig – om at få vurderet alle dele af måltiders fodaftryk, når vi vurdere bæredygtighed.
  • Anders Quitzau, Innovationschef, IBM – om deres 5in5 på fødevareområdet.
  • Brian Thomsen,  Direktør, Dansk Akvakultur – om nye bæredygtige ”blå” proteinkilder og deres betydning for fødevaresektoren.
  • Thomas Schaefer, CSO, Chr Hansen – om at være verdens mest bæredygtig virksomhed.

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Læs mere og tilmeld dig her:

Læs mere