Indlæser Begivenheder
Fermenterede drikke som kombucha og vandkefir er det nye sort, og hvert år blomstrer nye produkter frem. Tirsdag den 20. august vil fire talere dele deres viden om potentialet i fermenterede drikke til dette Danish Food Innovation Food Meetup. Et Food Meetup er et uformelt format, hvor man blot bringer sin viden til rummet og diskuterer ud fra et givent emne.

Den første taler er Professor Henrik Siegumfeldt, som underviser i fødevaremikrobiologi, brygning og mejeri mikrobiologi på Københavns Universitet. Henrik fortæller om det nyeste inden for innovativ brygning og fermenterede drikke. Han vil også komme ind på de muligheder, der er for at samarbejde med videninstitutioner, når du skal have udviklet dit produkt.

Louise Falhof, der er ejer af startupvirksomheden Blid, som producerer vandkefir, vil dele sin iværksætterrejse og blandt andet komme ind på, hvordan det er at navigere i fødevarebranchens mange regler. Louise har erfaring som workshop facilitator og vil afholde en interaktiv debat, hvor du inviteres til at komme med dine input til, hvordan man kan løse centrale markedsførings udfordringer for fermenterede produkter.

Næste taler er Torsten Arendrup, Founder af Coop Garage, en legeplads og et forum hvor der debateres, netværkes, udveksles information og diskuteres om fremtiden baseret på Coop Danmarks kerneværdier. Torsten, som også er medlem af Coop Danmarks Landsråd og mentor for fødevarestartups, vil fortælle om de nuværende trends indenfor fermenterede drikke og desuden dele hvad Coops kunder tænker og køber – baseret på Coops 2018 analyse.

Sidst men ikke mindst, vil Louise Benkjær Limbach, der har en baggrund som civilingeniør og som er Founder og CEO af København Kombucha, tage dig på en smagsrejse, hvor hun deler ud af do’s and dont’s. Louise vil fortælle om sine erfaringer som iværksætter, og hvordan hun løste de mange udfordringer på vejen til København Kombuchas sejr, som vinder af Coop 2019 Product Prize indenfor kategorien drikkevarer.

 

Eventet vil foregå på engelsk. 

 

Tilmeld dig her.

 

Læs invitationen her