Indlæser Begivenheder

Konceptet Digital Masterclass er som navnet indikerer, en række af masterclasses hvor en ekspert udfolder sin viden omkring et specifikt emne, som foregår online. Så du kan følge med om du sidder på dit kontor, i toget eller et helt tredje sted – alt, du skal bruge er en internetforbindelse.

Registrer dig nedenfor og modtag et link til den digitale masterclass 30 minutter før vores live stream.

Send mig et link 30 minutter før jeres live stream

 

Skab høj fødevaresikkerhed og kvalitet i produktionen

Til denne Digitale Masterclass vil Annette Baltzer Larsen fra FORCE Technology dele ud af sin viden om hvordan fødevaresikkerhed og ensartet produktkvalitet kan opnås. Hertil konkrete eksempler på hvor og hvordan man skal være ekstra opmærksom i fødevareproduktionen.

Vi kan alle være enige om, at der må ikke sælges fødevarer, der ikke er sikre. Dertil ønsker mange en ensartet produktkvalitet, da det er en vigtig parameter for gensalg. For at kunne opnå dette, er en af de vigtige elementer opretholdelse af en høj hygiejne i hele produktionslinjen – lige fra råvaren til det færdige produkt.

Eksempelvis vil der under produktionen dannes biofilm, hvorfra der kan ske en kontaminering med mikroorganismer til produkterne. En effektiv rengøring er altafgørende for at få en sikker produktionsopstart. Rengøringen er nødvendigt for at sikre, at hele mængden af det dannede biofilm er fjernet, sådan at produktionen kan opstartes på et rent anlæg. Nøglen til en hurtig og effektiv rengøring, er anvendelse af hygiejnisk design i produktionsudstyret.

Kendskab til hygiejnisk design er essentielt for at kunne udpege steder i produktionslinjen, hvor det hygiejniske design ikke er tilstrækkelig godt. Yderligere, er hygiejnisk design et vigtigt redskab til hurtigt og effektivt at kunne udpege kritiske hot spots, hvorfra der kan have været en kontaminering.

 

Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology

 

Ja tak, send mig et link 30 minutter før jeres live stream