Indlæser Begivenheder

Vær blandt de første til at få resultaterne fra en ny analyse om de danske forbrugers behov indenfor plantebaserede fødevarer. Få et unikt billede af forbrugerene samt konkrete anbefalinger til udvikling- og investeringsområder.

Forbrugerne efterlyser bedre smag og mere variation af plantebaserede alternativer til animalske fødevarer, viser ny forbrugerundersøgelse foretaget for Danish Food Innovation af Teknologisk Institut.

En helt ny forbrugeranalyse konkluderer, at plantebaserede alternativer til kød, mælk og ost ikke smager godt nok og ikke har nok variation. Derfor er det sværere at skære ned på de animalske fødevarer. I analysen, lavet af Teknologisk Institut for Danish Food Innovation, svarer næsten 80 % af de deltagende forbrugere, at de har oplevet plantebaserede produkter, der ikke lever op til deres forventninger.  Det skyldes hovedsageligt smag og konsistens, angiver de.

Send mig et link 30 minutter før jeres live stream

 

Dagens ekspert

Anne Louise Dannesboe Nielsen, Centerchef, ph.d., Fødevareteknologi, Teknologisk Institut

 

Konceptet Digital Masterclass er som navnet indikerer, en række af masterclasses hvor en ekspert udfolder sin viden omkring et specifikt emne, som foregår online. Så du kan følge med om du sidder på dit kontor, i toget eller et helt tredje sted – alt du skal bruge er en internetforbindelse.

Registrer dig nedenfor og modtag et link til den digitale masterclass 30 minutter før vores live stream.

Send mig et link 30 minutter før jeres live stream