Indlæser Begivenheder

Produktudvikling på fødevarer kan være en lang og dyr proces og når det så endelig lykkes at komme på markedet med et nyt produkt, så vil man helt naturligt gerne kommunikere de særlige gode egenskaber til ens målgruppe, fordi det er med til at øje synligheden og salget. Man skal dog bare være opmærksom på reglerne om anprisninger og markedsføring, så man ikke risikerer anklager om vildledende markedsføring.

Anprisningsreglerne og markedsføringsloven kan være svære at tolke. På denne masterclass får du en introduktion til anprisningsreglerne og eksempler på ernærings- og sundhedsanprisninger og du vil også blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil kommunikere, at dit produkt er klimavenligt ift. andre produkter.

Teknologisk Institut har udarbejdet en ny rapport som afdækker anprisningsmulighederne for klimavenlige fødevarer. Vær med til denne Digitale Masterclass og vær blandt de første til at få resultaterne.

 

Send mig et link 30 minutter før jeres live stream

 

Dagens ekspert 

Inger Olesen er sektionsleder for fødevarekarakterisering og -sikkerhed på Teknologisk Institut og har arbejdet med dansk og europæisk mærkning og fødevarelovgivning i otte år.

 

Konceptet Digital Masterclass er som navnet indikerer, en række af masterclasses hvor en ekspert udfolder sin viden omkring et specifikt emne, som foregår online. Så du kan følge med om du sidder på dit kontor, i toget eller et helt tredje sted – alt du skal bruge er en internetforbindelse.

Registrer dig nedenfor og modtag et link til den digitale masterclass 30 minutter før vores live stream.

Send mig et link 30 minutter før jeres live stream

 

Dette arrangement afvikles i samarbejde med projektet “Klyngekonsolidering på fødevareområdet”