Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Verden er udfordret på fødevareområdet. Produktion, forarbejdning og forbrugeraccept af planteprotein er og vil være et vigtigt element i fremtidens fødevareproduktion, da det er især er produktion af animalsk protein, der belaster vores klima. For at sikre sundheden af den voksende befolkning globalt og minimere klima-aftrykket, er det essentielt at skifte kosten fra animalsk baseret til at øge indtaget af plantebaserede proteiner. Dette kræver nye, sunde, plantebaserede fødevarer, som forbrugerne vil spise.

I denne digitale masterclass bliver resultater fra den nye rapport med en vurdering af danske planteproteinerne blive præsenteret.

 

Dagens oplægsholder 

       

Poul Erik Jensen, Københavns Universitet

 

 

Konceptet Digital Masterclass er som navnet indikerer, en række af masterclasses hvor en ekspert udfolder sin viden omkring et specifikt emne, som foregår online. Så du kan følge med om du sidder på dit kontor, i toget eller et helt tredje sted – alt, du skal bruge er en internetforbindelse.

Registrer dig nedenfor og modtag et link til den digitale masterclass 30 minutter før vores live stream.