Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nye produkter, teknologier og metoder, men hvordan? 

Til DFI Food Days samles små og mellemstore virksomheder med studerende fra Professionshøjskolen Absalon for sammen at skabe udvikling.

Så er du en lille eller mellemstor virksomhed og kunne du godt bruge nye øjne på hvordan du kan udvikle din virksomhed, så er DFI Food Days en oplagt mulighed.

Her får du:

  • Idéer til nye produkter, processer eller markeder i samarbejde med studerende
  • Mulighed for at vinde eksponering i lokalmedier og på sociale medier
  • Nye samarbejdsmuligheder og inspiration til videreudvikling

.. Og hele arrangementet er GRATIS.

De studerende:

  • Læser på 4. semester på Ernæring og Sundhed på Professionshøjskolen Absalon
  • Arbejder med at udvikle opskrifter og produkter
  • Har indblik i og viden om for markeder og kundesegmenter

Til dette event, møder de studerende og virksomhederne hinanden for første gang, og virksomhederne præsenterer en ad gangen deres udfordring til de studerende.

 

PROGRAM

12.30    Kaffe, te og registrering

12.45    Velkommen til Absalon, v/underviser Jesper Danhøj

12.55     Food Days ved Danish Food Innovation – hvad er meningen, v/Heidi Høy Dyrholm, Agro Business Park

13.10     Hvem er YoKo og hvilken udfordring har vi med?, v/ Ricky Elstrup, CEO

13.25    Hvem er Crispy Food og hvilken udfordring har vi med?, v/Jacob Munck, Head of R&D Cereals

13.40    Arbejde mellem virksomheder og studerende

15.30    Tak for i dag

 

Er du interesseret i at høre mere, kontakt Heidi Høy Dyrholm på hhd@agropark.dk eller 60110363