Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danish Food Innovation stiller skarpt på, hvordan du kan tænke nyt i din forretning – nu hvor covid-19 har meldt sin ankomst. Syddansk Universitet deler ud af erfaring og konkrete modeller til at omstille sin forretningsmodel. Fire virksomheder deler ud af deres rejse som en hel eller delvis ny forretningsmodel – heriblandt Coop Crowdfunding og Bunker43.

Arrangementet foregår på engelsk og gennem det virtuelle værktøj REMO. Der vil være mulighed for virtuel netværk ved forskellige borde efter oplæggene.

 

Agenda 

12.30 Arrival and coffee (bring your own)

12.35 Welcome by Protein Directory & Danish Food Innovation

12.45 Kristin Munksgaard, SDU – how to transform your business model

13.00 Pitch session – someone who cracked the code of business transformation in the light of Covid-19

  • Bunker43 – Nudging society towards a more hygienic behaviour by using exsisting technologies
    Kristian Maul, CEO
  • Coop crowdfunding – Offering the use of their crowdfunding platform as a new sales platform to startups
    Nicolai Jæpelt, Crowdfunding Manager 
  • Bygaard – Finding additional revenue channels as local mushroom producer when all core customers (high-end restaurants) are closed
    Lasse Antoni Carlsen, Founder

13.30-14.00 Virtual networking

14.00 Closing

 

 

Vi benytter et virtuelt værktøj, som gør det muligt for dig at netværke og videndele med oplægsholdere og de andre deltagere

Screenshot fra REMO