Corona hjælp til SMV’er – få en oversigt her

Få gode råd i webinarer

Vækstfonden og Danske Bank er gået sammen med andre partnere om at hjælpe dig med at sikre din virksomhed og langsigtede vækst. De har lavet en række webinarer, der kan hjælpe eller inspirere små virksomheder til at tackle krisen.

Find webinarerne her

Få konsulent hjælp

Er din forretning vendt op og ned som følge af Corona krisen? Så kan Enterprise Europe Network måske hjælpe din forretning tilbage på sporet. Vi giver dig Corona hjælp med et Innovation Health Check (IHC).

Her får du med udgangspunkt i din virksomheden hjælp til at identificere og udvikle nye forretningsområder.  Med et IHC forløb får du op til 35 timers konsulent hjælp til at få evalueret din virksomheds innovationsevne, og hjælp til at udarbejde en konkret handleplan hvordan du kommer videre. Vi vil særligt have fokus på dine udfordringer i regi af Corona krisen.

Er du interesseret? Så kontakt Michael Borgbjerg på mb@agropark.dk.

Hjælp til virksomheder

På platformen virksomhedsguiden kan du læse mere om, hvilke forholdsregler din virksomhed kan tage i forhold til den nye coronavirus (COVID-19). Lønkompensation, midlertidig udskydelse af betalingsfrister for A-skat og fravær er blot nogle af de emner, som virksomhedsguiden.dk kan hjælpe dig med at blive klogere på. Indholdet på virksomhedsguiden er udarbejdet af bl.a. Beskæftigelsesministeriet, Justitsministeriet, Sundhedsstyrelsen og Udenrigsministeriet.

Brug dit lokale Erhvervshus

Vi vil opfordre dig til at kontakte dit lokale erhvervshus, hvis du har brug for vejledning eller sparring om din virksomheds konkrete situation. De danske Erhvervshuse står parat til at hjælpe.

Find dit lokale Erhvervshus

Få gratis Early Warning hjælp

Oplever du økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed på grund af coronavirus?
Så kan du få gratis hjælp i dit lokale Erhvervshus via programmet Early Warning. Her får du gratis adgang til uvildig og fortrolig sparring om, hvordan din virksomhed bedst kommer igennem krisen.

Se mere her

Gratis e-bog med anbefalinger til virksomheder

Vidste du, at Erhvervshus Fyn har lavet en gratis E-bog, hvor du kan få gode råd og anbefalinger til beredskab for de forretningsmæssige konsekvenser som COVID-19 pandemien medfører?

Hent den her